John Sayers' Design Forum

John Sayers' Recording Studio Design Forum

A World of Experience
Click Here for Information on John's Services
It is currently Thu May 13, 2021 4:22 am

All times are UTC + 10 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Mon Sep 07, 2020 8:36 pm 
Offline

Joined: Sun Aug 30, 2020 11:33 am
Posts: 2
hi everyone, recently i changed audio interface, i have a MOTU 828x, i tried to make measurements with rew but the result is not linear, it seems that there is a filter that blurs the high frequencies, obviously i don't use equalizers or filters that cut frequencies, with my old audio interface this did not happen, even if using the same preamp and microphone, (I also tried to change the microphone but I did not solve the problem). Could it be the audio interface's fault? if it was the fault of the audio interface, does this mean that it is defective?

I exclude that it is the fault of the room, with the old audio interface there was no problem, I also tried to take measurements in another room, but the problem persists


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Report this post
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group